Norges Korforbund Trøndelag Sør logo
Sommerkorskolen 2024

Sommerkorskolen 2024

Velkommen til en uforglemmelig sommeruke 30!

Også i år er det mange “go`biter” å være med på, når årets Sommerkorskole går av stabelen 22.-28. juli 2024

Sommerkorskolen 2024

Har du lyst til å melde deg på?

Frist 1. juni!

I å som tidligere år finnes det både sangerkurs og dirigentkurs å melde seg på. 

“Evas Skattekammer” med Eva Holm Foosnæs: Fokus på moderne og kreative tolkninger av eldre musikk, perfekt for ambisiøse sangere som ønsker å utforske nye uttrykk.

“Korperler” med Margrethe Ek: En reise gjennom klassiske korperler med fokus på riktig uttale, frasering og musikalsk fremføring.

Dirigentkurs Nivå 1 og 2: Ledet av Jon Flydal Blichfeldt og Heidi Granlund, disse kursene er designet for nybegynnere og erfarne dirigenter som ønsker å utvikle grunnleggende og avanserte teknikker.

Dirigentkurs Nivå 3 og 4: Med instruktører som Bjørn Andor Drage og Lone Larsen, disse kursene gir erfarne dirigenter muligheten til å perfeksjonere sine ferdigheter og fokusere på detaljer som intonasjon og musikkens fineste nyanser.

Les om andres opplevelser fra tidligere år

Sommerkorskolen 24. - 30. juli 2023
Sommerkorskolen II
  Sommerkorskolen er en flott opplevelse med fokus på det sangere og dirigenter liker best.  Vi...
Sommerkorskolen 24. - 30. juli 2023
Sommerkorskolen I
Sommerkorskolen 24. – 30. juli 2023 For sjette gang hadde jeg meldt meg på Sommerkorskole på Toneheim....

Evas skattekammer

Eva Holm Foosnæs

Utforsk ferske komposisjoner med Eva Holm Foosnæs i kurset “Evas Skattekammer”. Dette kurset gir deg en smakebit på både moderne musikk og kreative tolkninger av eldre verker.

Eva Holm Foosnæs er en fulltid komponist med en mastergrad i utøvende musikk fra NTNU, og studier i komposisjon fra Italia og Tyskland. Hun er kunstnerisk leder for Kammerkoret Aurum, Norgesmester i kor i 2015 og 2023. Evas arbeid spenner fra vokalmusikk til opera, ofte med integrerte visuelle elementer. Hun har skrevet bestillingsverk for prominente ensembler som Oslo-Filharmonien og Det Norske Kammerorkester, og har mottatt flere priser for sine komposisjoner.

Korperler med Margrethe Ek

Margrethe Ek

Bli med Margrethe Ek på en reise gjennom klassiske korperler, både norske og internasjonale, på årets Sommerkorskole. Lær om riktig uttale, frasering og musikalsk fremføring, og opplev både god læring og glede.

Margrethe Ek, fra Råde i Østfold, startet å dirigere kor som 14-åring og jobber nå som avdelingsleder på Musikk-Dans og Drama-linjen ved Kirkeparken videregående skole i Østfold. Hun dirigerer Moss Ensemble Consensus og er kjent for sitt arbeid med sangteknikk, musikkformidling og musikk og helse. Margrethe er en ettertraktet instruktør og jurymedlem i nasjonale og internasjonale korkonkurranser.

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer Det Skjer

Iver Kleive – Requiem

Et moderne, gripende, klassisk verk av en av våre mest fascinerende kirkemusikere. Tilegnet sønnen Alexander, terrorofrene fra den 11. september og falne soldater i krig,

Solnedgang over Trondheimsfjorden

Kveld i Nidarosdomen

“Kvelden før (Gloria)kvelden”, dvs. 21. juni, inviterer Norges Korforbund Trøndelag Sør til kveldskonsert i Nidarosdomen. Konserten starter kl. 22:00, og billetter til denne konserten finner

Storstilt Gloria

Prosjektet Sangere fra hele Trøndelag fikk i våres muligheten til å melde se på et prosjektkor sammen med Nidaros Domkor for å fremføre Gloria av