Norges Korforbund Trøndelag Sør logo

Sommerflørt med Rolling Tones og Team Dalgård

Rolling Tones inviterte i fjor tegnkoret Team Dalgård til “Sommerflørt” i Byåsen kirke. Det ble veldig god stemning, og det er dermed duket for ny konsert lørdag 1. juni!

Sommervibbene sitter løs, og det er snart Sommer og skolefri når Badebussen suser av gårde. Vi beveger oss fra Vallhalla til Barbieland – det blir en herlig blanding av gladlåter og alvor!

Team Dalgård har for tiden 70 medlemmer fra 2. til og med 10. klasse på Dalgård skole, og de øver inn alle sangene med tegn. Koret ble med i prosjektet “Tegnsang i et inkluderende fellesskap” i 2009-2011, og ble eget kor fra 2012. De er en dyktig og sjarmerende gjeng med skikkelig trøkk! Anita Karlsen har vært korets dirigent helt fra starten, og er ellers kjent som leder og sopran i Rolling Tones.

Det passer bra at også Rolling Tones er et dyktig og sjarmerende kor, og at de har base på Dalgård skole. De 28 medlemmene er en miks av erfarne og ferske sangere som dette året dirigeres av Jakob Godø Nordli. Også Rolling Tones øver inn sanger med tegn, for å være helt nøyaktig dreier det seg om refrenget på to sanger. Såpass må det være når korene skal opptre med fellesnummer!

Verken Kjartan Lauritzen eller Billie Eilish kommer på konserten, men det gjør altså Astrid S, Astrid A, Astrid H og de andre sangerne i Rolling Tones og Team Dalgård. Helge Strøm (gitar) og Bjørn Sagdalen (bass) blir med, og Marte Gylland Hegstad fra Rolling Tones binder det hele sammen.
Dette må da bli årets koseligste sommerkonsert?

 

 

 

 

Sommerflørt i Byåsen kirke lørdag 1. juni kl. 16.30 (dørene åpner kl. 16.00)
Billetter (inkludert kaffe/te/saft og kaker): Kr 150 for voksne (fra 16 år) – gratis for barn
Kjøpes via  Hoopla  eller ved inngangen (kontant eller Vipps 545945)
Loddsalg med fine premier!

 

Bilde fra fjorårets konsert

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer Det Skjer

Iver Kleive – Requiem

Et moderne, gripende, klassisk verk av en av våre mest fascinerende kirkemusikere. Tilegnet sønnen Alexander, terrorofrene fra den 11. september og falne soldater i krig,

Solnedgang over Trondheimsfjorden

Kveld i Nidarosdomen

“Kvelden før (Gloria)kvelden”, dvs. 21. juni, inviterer Norges Korforbund Trøndelag Sør til kveldskonsert i Nidarosdomen. Konserten starter kl. 22:00, og billetter til denne konserten finner

Storstilt Gloria

Prosjektet Sangere fra hele Trøndelag fikk i våres muligheten til å melde se på et prosjektkor sammen med Nidaros Domkor for å fremføre Gloria av