Sangerstevne i Oppdal 2023

Har dere ikke meldt dere på? Gå ikke glipp av sommerens store sangerfest og markering av forbundets 100-års jubileum!

 

Oppdal Songlag og Oppdal Mannskor har gleden av å invitere til historisk sangerstevne i Oppdal 16.- 18. juni 2023 i regi av Norges Korforbund Sør-Trøndelag (NKST). Ved den opprinnelige fristens utløp var det påmeldt 23 kor med 563 deltakere. De aller fleste korene er fra vårt eget forbund NKST, men vi kan ta imot påmeldinger fra kor utenfor eget område også. Oppdal sentrum har de senere årene gjennomgått en solid ansiktsløftning, og de fleste fasilitetene ligger sentrumsnært eller i gangavstand. For øvrig er det god taxikapasitet i Oppdal som også omfatter flere maxi-taxi. Vi har som målsetting å følge opp ryktet Oppdal har som en særdeles trivelig plass å møtes til sangerfest.

Dersom dere ikke får napp om overnatting ved første forsøk, anbefaler vi å sjekke nettsiden www.oppdal.com Der finner dere oversikt over tilgjengelige overnattingssteder, men også aktuelle spisesteder, kafeer og andre aktivitetstilbud. Dersom dette heller ikke fører til tilbud om overnatting, kan dere sende en forespørsel til post@sangerstevne.no. Vi skal hjelpe dere!

NB! Vi i tar imot påmeldinger helt fram til 5. mars. Klikk her for å komme til påmelding.

Fullstendig informasjon om stevnet og påmelding finner dere på vår hjemmeside www.sangerstevne.no

Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, kan du ta kontakt med oss på telefon eller e-post til Terje Fossum, leder: post@sangerstevne.no, tlf. +47 920 53986 eller nestleder Sverre Strand sverre.strand@oppdal.com tlf. +47 990 23949.

Velkommen – vi sees i Oppdal 16. – 18. juni 2023!

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer
christmas motif, christmas carols, christmas card-7543708.jpg

Femme

har  to julekonserter i år; Titran Kapell, Frøya 2. desember kl. 17.00 Dolm kirke, Hitra 7. desember kl. 18.30 Femme

Les mer »

Nytt fra forbundet

2023 4.-13. desember           Kor på Julemarkedet, Se http://Norges Korforbund Sør-Trøndelag aktiviteter 8 desember                  Vi tenner våre lykter – allsang for store og små, se Norges

Les mer »

Byåsen Sangkor

Byåsen sangkor og Chorus ønsker velkommen til en stemninsfull adventskonsert i Byåsen kirke 12.desember kl. 19.30. Dørene åpner kl. 18.45, og det vil da bli

Les mer »