Norges Korforbund Trøndelag Sør logo

Ørland Sangforening

Ørland Sangforening hadde juleavslutning 15. desember for å avslutte sangeråret 2023 med god mat og drikke og sosialt samvær.

Ektefeller og partnere var også invitert. Styret hadde søkte NK om diplom og æresmedaljer til to av våre sangere, slik at vi kunne overrekke æresbevisningene under sammenkomsten.

Og juleavslutningen ble en verdig anledning til å overrekke fortjenestemedaljene for 70 års lang og tro tjeneste for korsangen til to av våre sangere.

Sangerne som fikk tildelt æresbevisningene var 1.tenor Ingvald Sakshaug Løge og 1.bass Ingar Kristian Lium. (På bildet, Ingar til høyre for Geir Inge og Ingvald til venstre, foran i rullestol  Ole Hyllmark leder i ØS)

Ingvald begynte som korsanger da han var 12 år gammel i IOGT koret Varden i Ervika på heimplassen, Songlaget Yrjar, Bul koret, Fosenlagets sangkor, Bel Canto og endte som seg hør og bør opp i Ørland Sangforening.

Ingar startet i Klæbu Mannskor i 1953 og kom til Ørlandet i 1969 og begynte da i Ørlaqnd Sangforening.

Vi hadde alliert oss med Geir Inge Brandvik, nestleder i NKST, til å kaste glans over overrekkelsen av æresbevisningene og orientere festlyden litt om arbeidet og planene til NKST

Ørland Sangforening

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer
Gresk Kor synger på KORiander 7. april 2024

KORiander 2024

Søndag 7. april sang 15 kor for hverandre da KORiander ble arrangert i Øysteinsalen i Erkebispegården Gjennom tre konsertbulker fikk vi høre et mangfold av

Les mer »