Norges Korforbund Trøndelag Sør logo

Medaljedryss i Halsakoret

Her forleden hadde Halsakoret sin sommeravslutning. I den forbindelse hadde vi medaljeutdeling til de som har hatt lang fartstid i koret. Å synge i kor en utrulig avhengighetsskapende. Har man først falt ut på den galeien er det ikke lett å slutte.

 

I Halsakoret har vi tre aktive medlemmer som nå har fått 50 års medalje. Den siste i rekken er Leiv Sundal som fikk sin medalje i år. Vi har fem aktive som har fått 40 års medalje. Anne Botten Stokke er den siste i den kategorien. Tenk hvor mange flotte tirsdagskvelder disse har hatt i trivelig samkvem med andre glade sangfugler!
 
I tillegg ble det delt ut medaljer til korister som har sunget i 30 år og i 10 år. (ingen med 20 års fartstid i år…) Vi har mange av den sorten også.
f.v.: Torill Anita Elnes (10 år) Jorunn Seter (30 år) Lars Wiik (10 år) Anne Botten Stokke (40 år) Leiv Sundal (50 år) Janne Løseth (10 år) og Siri Sæterbø (30 år)

Vennlig hilsen Halsakoret 
Ved Juanita Møkkelgård

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer
Gresk Kor synger på KORiander 7. april 2024

KORiander 2024

Søndag 7. april sang 15 kor for hverandre da KORiander ble arrangert i Øysteinsalen i Erkebispegården Gjennom tre konsertbulker fikk vi høre et mangfold av

Les mer »