Norges Korforbund Trøndelag Sør logo
Kulturnatt Trondheim 2023

Kulturnatt Trondheim 2023

Kulturnatt i Trondheim er en årlig begivenhet som gir byens befolkning en helaften med smakebiter fra det mangfoldige kulturlivet i regionen.

 

15. september kl. 15.00-00.00

 

Målsetningen med Kulturnatt
Kulturnatt i Trondheim er en feiring av kulturarven og mangfoldet som finnes i byen, og det er en mulighet for folk i alle aldre å utforske forskjellige kunstneriske uttrykk. Det er en kveld hvor gatekunst møter klassisk musikk, og hvor danseforestillingene konkurrerer med historiske foredrag. Målet er å inspirere, engasjere og berike samfunnet gjennom kultur.

Korvake i Vår Frue Kirke
Korvake er en musikalsk godbit for alle som elsker vakre harmonier og korsang. Korvaken finner sted i Vår Frue Kirke og er en unik mulighet til å oppleve en variert blanding av kor som gir publikum en smakebit på det brede spekteret av korsang i Trøndelag. Her kan publikum nyte et variert repertoar fremført av hele 16 kor, og 48 sanger blir fremført i løpet av bare fire timer. Arrangementet er gratis. 

Blant deltakerne finner vi Trondheim Seniorkor, Sangkoret Teleklang, CodaVokal, Selbuklang, Gresk kor, Jonsvatnet sangkor, Klæbu mannskor, RiTardando, Rolling Tones, Hedda, Charmoni, Ad Libitum, Konsonantkompaniet, Foselagets sangkor, Sjetnekoret og Embla. 

Les mer om NKST arragementet på facebook her

Mangfold
I tillegg til Korvaken er det selvfølgelig mye annet som skjer i hele byen. Kulturnatt inkluderer en rekke kulturelle uttrykk i programmet, noe som gjør at det finnes noe som appellerer til alle sanser og interesser. Les mer om de kulturelle arrangementene som du kan oppleve under Kulturnatt: https://kulturnatt-trondheim.no/

Kulturfest
Kulturnatt i Trondheim er en flott anledning til å utforske og feire det mangfoldige kulturlivet som Trondheim og Trøndelag har å tilby. Korvaken i Vår Frue Kirke er bare ett av mange høydepunkter som denne kvelden har å by på. Så, hvis du er i Trondheim og ønsker å oppleve en natt fylt med kulturelle smakebiter, marker datoen i kalenderen din og bli med på Kulturnatt.

 

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer