Norges Korforbund Trøndelag Sør logo

Kortreff i Sjetnemarka

-Av Øivin Stav –

Første helga i mars inviterte Sjetnekoret nok en gang til kortreff (den 6. i rekka) i Sjetnemarka.

En tradisjon, som i tillegg til musikkshow/kabaret hvert andre år, har vært en viktig og sentral del av Sjetnekorets satsingsområder i mange år.
I løpet av fredag 8. og lørdag 9.mars var Sjetne bydelshus møteplass og sangglad arena for 13 kor (12 gjestekor). I alt sto 350 sangere på scenen og bidro til å sette sangglede og fellesskap i sentrum.

Det ble i løpet av de to kveldene servert mange musikalske høydepunkter og flotte konsertopplevelser sto i kø. Kveldene ble rundet av med god mat, god drikke og dans til levende musikk levert av DotCom Nina & Jack. De inspirerte til mange soloinnslag av høy kvalitet utover kvelden og inn i de små timer.

Tilbakemeldinger fra våre gjestende kor er bare positive ! Det inspirerer Sjetnekoret til nye prosjekt og i de to første helger i februar 2025 inviterer koret til musikkshow /kabaret i Sjetne bydelshus !

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer
Gresk Kor synger på KORiander 7. april 2024

KORiander 2024

Søndag 7. april sang 15 kor for hverandre da KORiander ble arrangert i Øysteinsalen i Erkebispegården Gjennom tre konsertbulker fikk vi høre et mangfold av

Les mer »