Januarkonferansen 2023

Alle bilder: Kirsti Maranou
Ta kontakt hvis du ser et bilde du ikke ønsker at vi skal inkludere!

Hvorfor Januarkonferansen?

Juanita Møkkerlgård synger 1. alt og er styreleder i Halsakoret

«Halsakoret er nylig blitt sør-trøndere og det er fint å komme hit å styrke bekjentskaper. Konferansen er fin sjanse til å bli kjent med folk, både de på kor-kontoret og sangere ellers. Det er fint å bli kjent med organisasjonen og det er gode temaer for enda bedre styrearbeid.»

Volker Ullrich 1. bass og leder i Acappellisimo

«Det er godt å få med seg alt som følger med det å sitte i styret for et kor. Jeg er veldig nysgjerrig på ChoirMate.»

Trine Myhr og og Ragnhild Ydse, henholdsvis Alt/leder og 1. sopran/styremedlem i Jonsvatnet Sangkor

Ragnhild har vært her for noen år siden, men for Trine er det første gangen. «Det er stor inspirasjon å få komme hit og treffe likesinnede. Det er fint lagt opp med spennende tema og sang, – ikke minst med Anders Edenroth. Fint å kunne få et tilbud som dette uten å måtte reise langt.»

Vidar Schanke 1. bass i Valsfjord Mannskor

Vidar har vært her før, og synes det er fint å komme sammen med likesinnede. «Det er en fin møteplass for korfaglig påfyll og prate og utveksle erfaringer. Det er et godt sammensatt program og moro også å få synge sammen. ChoirMate som presenteres her synes å kunne være et nyttig verktøy. Jeg håper enda flere kor tar seg tid til å delta i 2024. Lørdag og søndag bruker å inneholde særdeles nyttige tema.»

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer
christmas motif, christmas carols, christmas card-7543708.jpg

Femme

har  to julekonserter i år; Titran Kapell, Frøya 2. desember kl. 17.00 Dolm kirke, Hitra 7. desember kl. 18.30 Femme

Les mer »

Nytt fra forbundet

2023 4.-13. desember           Kor på Julemarkedet, Se http://Norges Korforbund Sør-Trøndelag aktiviteter 8 desember                  Vi tenner våre lykter – allsang for store og små, se Norges

Les mer »

Byåsen Sangkor

Byåsen sangkor og Chorus ønsker velkommen til en stemninsfull adventskonsert i Byåsen kirke 12.desember kl. 19.30. Dørene åpner kl. 18.45, og det vil da bli

Les mer »