Norges Korforbund Trøndelag Sør logo

Femme har gitt ut EP!

17.mai var en merkedag. Ikke bare for Norge generelt, men for vokalgruppa FEMME spesielt. Da ble nemlig deres rykende ferske EP sluppet ut i den store verden av strømmetjenester!

Etter å ha startet noe forsiktig i studio med utgivelse av singelen Å kunne æ skrive i 2023, har de nå slått til med en hel EP, med fem låter til sammen.
Albumet er spilt inn i det lokale studioet på Frøya kulturhus, og er produsert av Vidar Lunden ved Musikkloftet AS.
 
Når man ikke har så mye erfaring med innspilling i studio tidligere, er det mange nerver i spill. Det kreves stor tålmodighet fra både sangere og produsent, alt må gjøres mange ganger, og ulike innstillinger må prøves ut. Da er det helt nydelig å ha med seg skikkelig erfarne folk! FEMME kan anbefale på det sterkeste et samarbeid med Vidar Lunden. En meget dyktig kar som fikk alle til å slappe av og kose seg under arbeidet. Han har i tillegg gode ører som fanger opp mange viktige nyanser. Det er gull verdt i en slik sammenheng!
 
FEMME er fra Frøya ute i havet, og nettopp fordi de er opptatt av å være én organisme, var det naturlig å kalle albumet Bølger. 
Repertoaret er ganske så bredt. Fra nasjonalskatten Alf Prøysen til trønderske DDE og No.4 som har tekster med snert 🙂 I tillegg har albumet et mer lokalt spor med vakre Bånsull fra Hitra. Det umulige er faktisk mulig!
Bilde av vokalgruppa Femme

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer

Iver Kleive – Requiem

Et moderne, gripende, klassisk verk av en av våre mest fascinerende kirkemusikere. Tilegnet sønnen Alexander, terrorofrene fra den 11. september og falne soldater i krig,

Les mer »
Solnedgang over Trondheimsfjorden

Kveld i Nidarosdomen

“Kvelden før (Gloria)kvelden”, dvs. 21. juni, inviterer Norges Korforbund Trøndelag Sør til kveldskonsert i Nidarosdomen. Konserten starter kl. 22:00, og billetter til denne konserten finner

Les mer »

Leders skråblikk

“Sommer, sol, varmerekorder og VM på ski?” Hei kjære korvenner!Dagene lakker sakte mot sommerferie, og late sommerdager skal nytes. På årsmøtet i januar orienterte vi

Les mer »