Norges Korforbund Trøndelag Sør logo

Bilder fra Kulturnatt i Vår Frue

Det er godt å synge i Vår Frue, og vi fikk herlige koropplevelser både som sangere og tilhørere. Vi blir rørt av stemmer som formidler sangglede og levde liv.

Kulturnatt i Trondheim er en årlig begivenhet som gir byens befolkning en helaften med smakebiter fra det mangfoldige kulturlivet i regionen. Korvake i Frue i samarbeid med Kirkens bymisjon er blitt en tradisjon under Kulturnatt.

– I år var det rekordmange kor som deltok, og NKST fikk vist fram bredden korbevegelsen med ulike typer kor som viser det vide spekteret av korsang i Norge. Korene er veldig engasjerte, og sier de setter pris på å være med, sier Astri Salvesen, leder for NKST.

– Det er et veldig hyggelig arrangement med masse publikum hele kvelden. Det er artig at så mange oppsøker korsang når det er så mye annet som foregår i byen. Noen satt der hele kvelden fra kl. 18-22, sier Astri.

Det var et nytt kor på scenen hvert kvarter i fire timer. Disse 16 korene var med: Trondheim Seniorkor, Sangkoret Teleklang, CodaVokal, Selbuklang, Gresk Kor, Jonsvatnet Sangkor, Klæbu Mannskor, RiTardando, Rolling Tones, Konsonantkompaniet, Charmoni, Ad Libitum, Damekoret Hedda, Fosenlagets Sangkor, Sjetnekoret og Embla.  Gunnar Krabseth var kveldens konferansier. 

Bilder: Emilie Gynnild, Åste Ragnhild Ruud, Kulturnatt Trondheim

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer