Bilder fra Kulturnatt i Vår Frue

Det er godt å synge i Vår Frue, og vi fikk herlige koropplevelser både som sangere og tilhørere. Vi blir rørt av stemmer som formidler sangglede og levde liv.

Kulturnatt i Trondheim er en årlig begivenhet som gir byens befolkning en helaften med smakebiter fra det mangfoldige kulturlivet i regionen. Korvake i Frue i samarbeid med Kirkens bymisjon er blitt en tradisjon under Kulturnatt.

– I år var det rekordmange kor som deltok, og NKST fikk vist fram bredden korbevegelsen med ulike typer kor som viser det vide spekteret av korsang i Norge. Korene er veldig engasjerte, og sier de setter pris på å være med, sier Astri Salvesen, leder for NKST.

– Det er et veldig hyggelig arrangement med masse publikum hele kvelden. Det er artig at så mange oppsøker korsang når det er så mye annet som foregår i byen. Noen satt der hele kvelden fra kl. 18-22, sier Astri.

Det var et nytt kor på scenen hvert kvarter i fire timer. Disse 16 korene var med: Trondheim Seniorkor, Sangkoret Teleklang, CodaVokal, Selbuklang, Gresk Kor, Jonsvatnet Sangkor, Klæbu Mannskor, RiTardando, Rolling Tones, Konsonantkompaniet, Charmoni, Ad Libitum, Damekoret Hedda, Fosenlagets Sangkor, Sjetnekoret og Embla.  Gunnar Krabseth var kveldens konferansier. 

Bilder: Emilie Gynnild, Åste Ragnhild Ruud, Kulturnatt Trondheim

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer
christmas motif, christmas carols, christmas card-7543708.jpg

Femme

har  to julekonserter i år; Titran Kapell, Frøya 2. desember kl. 17.00 Dolm kirke, Hitra 7. desember kl. 18.30 Femme

Les mer »

Nytt fra forbundet

2023 4.-13. desember           Kor på Julemarkedet, Se http://Norges Korforbund Sør-Trøndelag aktiviteter 8 desember                  Vi tenner våre lykter – allsang for store og små, se Norges

Les mer »

Byåsen Sangkor

Byåsen sangkor og Chorus ønsker velkommen til en stemninsfull adventskonsert i Byåsen kirke 12.desember kl. 19.30. Dørene åpner kl. 18.45, og det vil da bli

Les mer »