Åge og prosjektkoret Skin Sola med 200 sangere

Åge og prosjektkoret Skin Sola med 200 sangere

Norges Korforbund Sør-Trøndelag markerer 100 års jubileet med å synge sanger av og med Åge Aleksandersen. Helga 15. og 16. april er det klart for konserter på Frøya og i Trondheim. – Prosjektkoret er et megakor med 200 sangere, og jeg setter stor pris på å jobbe med dette i jubileumsåret for NKST.

Åge og jeg møttes tilfeldig, og det var han som lurte på om vi skulle gjøre noe sammen. Det er veldig artig å samarbeide med Åge, det er over 20 år siden sist, sier dirigent Tove Ramlo-Ystad.

Konserten Skin Sola er i Sletta kirke på Frøya 15. april og i Vår Frue kirke i Trondheim 16. april. Begge konserter kl. 18. Medvirkende er Åge Aleksandersen, Gunnar Pedersen, fem strykere fra Trondheimssolistene og prosjektkor dirigert av Tove Ramlo-Ystad. Billettsalg via Ticketco.

Del:

Facebook
Instagram
E-post
Les mer
christmas motif, christmas carols, christmas card-7543708.jpg

Femme

har  to julekonserter i år; Titran Kapell, Frøya 2. desember kl. 17.00 Dolm kirke, Hitra 7. desember kl. 18.30 Femme

Les mer »

Nytt fra forbundet

2023 4.-13. desember           Kor på Julemarkedet, Se http://Norges Korforbund Sør-Trøndelag aktiviteter 8 desember                  Vi tenner våre lykter – allsang for store og små, se Norges

Les mer »

Byåsen Sangkor

Byåsen sangkor og Chorus ønsker velkommen til en stemninsfull adventskonsert i Byåsen kirke 12.desember kl. 19.30. Dørene åpner kl. 18.45, og det vil da bli

Les mer »